Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Alexandra Charles När livet fylls av sorg och saknad

Blogginlägg   •   Okt 11, 2017 15:31 CEST

Litterär salong i samband med bokmässan. Åsa Lövgren Janson, Malou von Sievers, Alexandra Charles och Elisabeth Wahlin.

Vi har precis varit med nere i Göteborg på bokmässan, hektiska och givande dagar som i vanlig ordning blev lyckade för oss. Många intresserade kvinnor besökte vår monter och våra kontaktkvinnor i Göteborg gör ett strålande jobb! Bland annat hade vi ett lyckat seminarium tillsammans med Malou von Sivers, denna positiva, driftiga och inspirerande kvinna.

Litterär salong i samband med bokmässan. Åsa Lövgren Janson, Malou von Sievers, Alexandra Charles och Elisabeth Wahlin.

Men, mitt i bokvimlet nådde det olyckliga budet mig. Budet om Magdalena Ribbings bortgång. Det är med stor saknad och sorg som jag inser hur mycket hon betydde inte bara för mig, men för så oerhört många.

Vi fick Magdalenas engagemang för 1.6 miljonerklubben, som styrelsemedlem i 10 år, som krönikör och föreläsare. Tillsammans hade vi flera mycket uppskattade program, på Hallwyllska och Thielska där Magdalena dels berättade om de starka personerna bakom museerna, men också lärde oss hyfs och etikett som alltid, på hennes fantastiska sätt, med glimrande humor och distans till detta med hyfs.

Så kunnig hon var på historia, hon visste allt om smycken, gastronomi... Ja, listan kan göras oändligt lång. Så många unga har berättat för mig att de blev bestörta över hennes död, många är de som i sina familjer har nästan som ett ordspråk att "det där skulle inte Magdalena ha gillat", eller "just så, visa lite hänsyn, som Magdalena skulle ha sagt".

Du kommer alltid att finnas kvar hos oss, Magdalena och saknaden efter dig är oändligt stor.

Till blogginlägget på hemsidan: 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.