Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Polarpriset, ambassadörsträff och en lyckad Politikervecka!

Blogginlägg   •   Jun 22, 2017 14:21 CEST

En del av 1,6 & 2,6 miljonerklubbens kontaktkvinnor/ ambassadörer.

För mig personligen är det en sådan ynnest att få gå på Polarpriset, att detta viktiga och inspirerande musikpris, instiftat utav Stickan Andersson, får leva vidare genom hans familj. Kultur och musik har en otroligt positiv återhämtningsegenskap för många varför det är så viktigt att vi håller detta vid liv. Här är jag och Bengt på Polarprisutdelningen på Konserthuset härom dagen.

Vi har också haft fyra bra och lärorika dagar i vår monter under Politikerveckan på Järva. Initiativtagaren Ahmed Abdirahman lyckades med sitt stora driv och engagemang locka många till dessa dagar och jag är stolt och glad att vi kunde vara med i denna viktiga satsning. Många kom fram till oss i vår monter vilket alltid känns oerhört stimulerande och roligt.

Sen har våra ambassadörer nere i Helsingborg rott iland - eller kört i land kanske är ett mer korrekt ordval - den fina underhållningsdagen Sofiero Classic. En fantastisk dag för hela familjen, kanske lite särskilt kul för bilintresserade familjemedlemmar.

Och idag vill jag från mitt hjärta passa på att extra mycket skicka ett STORT VARMT TACK till alla våra fantastiska kontaktkvinnor som gör så oerhört mycket för oss runt om i landet. Vi på kansliet fick den fina möjligheten att umgås här uppe i Stockholm i dagarna två då vi samlades för våra Kontaktkvinnodagar. Vi bytte åsikter, erfarenheter och tankar. Må Bra Café stod på agendan, det projekt vi drivit tillsammans i nio städer för att stötta och integrera utrikesfödda kvinnor runt om i landet. Dagarna vart väldigt händelserika och intressanta med många nya förslag och skratt.

Missa inte Alexandras Hörna där jag fick ett väldigt intressant samtal med Caroline Törnquist, Nordeas familjejurist med lång erfarenhet av rådgivning i allt som rör vår ekonomi och brinner för att hjälpa. Här berättar hon om sambolagen, arvsrätt, testamenten, försäkringar och vad man bör tänka på vid sjukdom, tex demens. En sambo har ingen arvsrätt, visste du det? Här kan ni se avsnittet: Alexandras Hörna

Här rustar vi nu för fullt inför kommande Almedalen- missa inte att besöka oss där och titta gärna på våra intressanta och aktuella seminarier. Framtidens cancerläkemedel, hur robotik kan skapa en god arbetsmiljö och tyvärr den tråkiga men viktiga punkten våld mot kvinnor. Detta är bara ett axplock utav det våra föredragshållare kommer prata om under våra dagar på plats. Här ser ni veckans agenda: Seminarier Almedalen

Åter igen, stort tack alla ni som stöttar oss och är med oss och ha nu en riktigt fin midsommar!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.