Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Underbara, viktiga Women in Red!

Blogginlägg   •   Mar 16, 2018 11:06 CET

Alexandra Charles med stipendiaterna Christina Villard, Tina Heyder, Magnus Dahlén. Stipendierna delades ut av socialminister Annika Strandhäll (S). Kvinnor & Hälsas vetenskapsgrupps ordförande professor Karin Schenck-Gustafsson

Vilken fantastisk kväll vi fick på Oscarsteatern i måndags! Det var minst sagt fullt till sista platsen och det var en sådan lycka att få stå på scenen och titta ut över den magiska publik, i en fullsatt salong, som vi hade. Tillsammans GÖR vi skillnad, det är något vi måste komma ihåg och påminna oss om. Vi har samlat in och delat ut dryga 6 miljoner kronor till forskning och det mina kära vänner är något vi ska vara väldigt stolta över. Jag kände en oerhörd stolthet på scenen i måndags, och jag känner den nu när jag snart går på scenen här i Luleå, idag torsdag.

Stipendiater med Alexandra, Annika Strandhäll och Karin Schenck-Gustafsson på Oscarsteatern i måndags.

Härlig avslutning då vår Charlotta Huldt-Ramberg körde Opera-fitness!

Woman in Red kampanjen med kvinnohjärtat i fokus, fortsätter landet runt! I dag Luleå, där vi har fullbokade salonger! Kardiologprofessor Karin Schenck Gustafsson , sjukgymnast Erika Nilsson Waara, Linda Lampenius och jag står för programmet!

Jag blir så rörd och varm om hjärtat av all uppskattning jag möter för vårt arbete, från alla människor jag möte runt om i landet! Återigen kommer det rapporter om den ojämlika vården, från flera håll. Om symptom som negligeras pga okunskap, ofta just i samband med problem med hjärtat. Vårt arbete är viktigt och jag hoppas att just i år, när vi fyller 20 år, många ännu inte medlemmar inser och uppskattar vårt arbete. Att förbättra livsvillkoren för kvinnor, baserat på den goda hälsan.

Snart väntar påsken och våren lurar under snö och blask... Så mycket positivt att se fram emot och jag hoppas att vi ses på någon av våra Women in Red-kvällar runt om i landet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.