Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Världspremiär för vår podcast Maqt & Miljoner!

Blogginlägg   •   Feb 26, 2018 15:09 CET

Alexandra Charles von Hofsten och Åza Brennander = Maqt & Miljoner

Äntligen är det dags! Nu får jag presentera det som jag och Åza Brennander har jobbat med under hösten, vår podradio! Maqt & Miljoner är namnet och som titeln avslöjar handlar den just om hur vi kan påverka genom att inspirera och lyfta fram kunskap i intressanta ämnen samt verka för att ändra attityder och öka kvinnors samhällsengagemang. Som lyssnare får du följa med programledarna in i vardagsrummet där de tillsammans med intressanta och folkkära gäster slår hål på myter, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet.

Det är jag och Åza som är programledare och vi känns som en riktigt bra combo! Åzas poderfarenhet är så klart viktigt, hon driftig och duktig och bland annat verksam som influencer. Hon är också en utav grundarna till bloggportalen maqt.se, vars syfte är att synliggöra engagerade kvinnor och deras hjärtefrågor i sociala medier genom att erbjuda gratis bloggplatser samt stöd och hjälp.

Podden är ett ideellt samarbete mellan maqt.se och 1,6 Miljonerklubben och lyssnar gör du enkelt på Maqt.se eller LIKE RADIO, eller där poddar finns och nya avsnitt släpper vi varannan måndag. Givetvis kommer vi lägga upp avsnitten via en länk här på vår webbsida också.

Lyssna på Maqt & Miljoner - En podd om hälsa, engagemang och visioner för kvinnor – och män som är nyfikna och vill veta mer.

När vi planerade podcasten pratade vi mycket vad vi tycker är viktigt och vad vi vill lyfta fram och det här är de värdeord vi kommer jobba med, viktiga ord tycker jag som vi alla kan ta in mer i vår vardag:

Våra värdeord

Engagerande, Viktigt, Berörande, Nödvändigt, Smart, Ärligt, Starkt, Vågat, Inspirerande, Kreativt, Glamouröst, Igenkännande, Intressant, Öppet, Skamlöst, Mäktigt, Påverkande

Hoppas ni kommer tycka om den och skicka gärna mail om ämnen ni skulle vilja att vi tog upp!

I samarbete med maqt.se och Matkomfort.se

Ha en härlig vintervecka nu och njut av den vackra, kalla årstiden som inbjuder till sådana vackra vinterpromenader!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.