Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Säsongspremiär!

Nyhet   •   Mar 20, 2015 11:30 CET

Säsongspremiär!

Nu lanserar vi tredje säsongen av succén med Bianca och Leones lyckopodd och släpper ett nytt avsnitt varje fredag, med start 20 mars.

Det blir gäster som Cissi Wallin, Emma Igelström, Rebecca Weidmo Uvell, Mårten Nylén och Rachel Brathen (Yoga girl) m.fl.

Det kommer pratas om astma, mammarollen, träningshets och underliv och det utlovas både skratt, gråt och ilska.


Här hittar du podden:http://www.2.6miljonerklubben.com/lyckopodden

Om Lyckopodden

Våren 2014 lanserade 1,6 & 2,6 miljonerklubben sin podcast ”Biancas och Leones Lyckopodd” och det blev en succé med 100 000 lyssnare redan första säsongen. Nu har det varit ett uppehåll för att spela in nya avsnitt med nya gäster som programledarna Leone Milton och Bianca Meyer möter varje vecka för att diskutera kvinnors hälsa och välmående. Lyckopodden tar upp allt från kvinnors fysiska och psykiska hälsa till relationer och träning.

– Vi vill göra en podd som på ett varmt sätt tar sig an problemen och utmaningarna med att vara kvinna idag och som varvar lättsamhet och skratt med allvar och kunskap, säger programledarna Leone Milton och Bianca Meyer som båda är ambassadörer för 2,6 miljonerklubben som riktar sig till kvinnor upp till 45 år.

Nya avsnitt varje fredag

Podcasten sänds varje fredag under kommande tio veckor. Du når sändningen via 2,6miljonerklubben.com och Itunes.

Podcasten är ett samarbete mellan 2,6 miljonerklubben och GSKs nya astmaapp MyAsthma.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.