Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

ÅRETS HÄLSODAG MITT I STOCKHOLM

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2018 07:50 CEST

På söndag är det dags för årets inspirationsdag för en hållbar hälsa med mycket skratt och rörelseglädje. Det blir en heldag med gympa, yoga, musik och Bamselopp. En inspirationsdag för alla åldrar. Det blir Bamsegympa och Bamselopp för de yngre. Cirkus Cirkör lär ut cirkuskonster och Skansen visar upp spindlar och ormar.

Vi ska slå rekord i yoga med Annette Lefterow. Vi sjunger tillsammans med Yvonne af Ugglas – Körsång för alla. Det blir operafitness, gympa med Friskis & Svettis och Susanne Lanefelt får våra kroppar i trim. 

1,6 miljonerklubbens medicinska experter ger hälsoråd. Dagen avslutas med en hälsopromenad, en tipspromenad, på Hälsans Stig med möjlighet att vinna i vårt stora lotteri. Fri entré för ung som gammal.

Hälsodagen är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Hälsodag för en bättre livsstil med fokus på hälsa, välbefinnande och betydelsen av att vara utomhus och röra på sig. Läs mer på www.1.6miljonerklubben.com. 

VÄLKOMMEN.

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

1,6 & 2,6 miljonerklubben

PROGRAM:

Dag: Söndag 23 september

Tid: kl 11-16

Plats: Djurgården - Gärdet – mellan Sjöhistoriska museet och Villa Källhagen, Stockholm

Konferencier: Annika Jankell och Alexandra Charles

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.