Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

DEN STORA HÄLSODAGEN STOCKHOLM

Pressmeddelande   •   Aug 28, 2017 13:48 CEST

Förra året slog vi rekord i Familjeyoga med över 800 deltagare!

Enligt en studie framtagen av Nordiska Ministerrådet äter svenskar mest ohälsosamt i norden. Svenska barn är också de som är mest fysiskt inaktiva och här visar nya studier starka samband mellan fysisk aktivitet och stora hälsoproblem. Fysisk aktivitet förlänger livet och skyddar oss mot fysisk och mental ohälsa. 1.6 & 2,6 miljonerklubben har arbetat för hälsa och välmående i snart 20 år (nästa år jubileum!) där vår kampanj Hälsodagen runt om i landet är en av många delar för att främja en aktiv och hälsosam livsstil. Nu är det dags igen!

Den 10 september anordnas vår succékampanj Hälsodagen i Stockholm på Djurgården kl.11-16. Klicka för att komma till hemsidan

Hälsodagen är 1.6 miljonerklubbens årliga kampanj där vi uppmuntrar till bättre livsstil med fokus på vår hälsa, välbefinnande och vikten av att komma ut i naturen och röra på sig.

Heldag med fokus familjen

Vi håller till på Djurgården mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Muséet den 10 september och eventet är öppet både för våra medlemmar och för allmänheten. Det är en dag för hela familjen med möjlighet att prova på de senaste träningstrenderna, prova magi-och akrobatikskola tillsammans med Cirkus Scott, träffa medicinska experter, lära sig Hjärt-och lungräddning, njuta av underhållning på scenen, träffa utställare och mycket, mycket mer. Förra året slog vi rekord i Familjeyoga med över 800 deltagare!

Gladys del Pilar uppträder, Annika Jankell och Charlotta Huldt är konferencierer, Susanne Lanefelt kör gympapass, DJ Gloria och Rysty Rascals Café på plats. Utställare i flera tält. 

Dagen är kostnadsfri för alla besökare och bygger på att man ska komma dit och få personlig rådgivning och inspiration kring hälsa och motion där vi vill aktivera hela familjen – ung som gammal.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.