Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Första hjälpen vi psykisk ohälsa

Pressmeddelande   •   Apr 29, 2015 09:32 CEST

Första hjälpen vid psykisk ohälsa

Vad händer när det visar sig att mormor har missbruksproblem? Eller när farfar inte vill leva längre?


Äldre med psykisk ohälsa hamnar ofta mitt emellan äldreomsorgen och psykiatrin, och får därför inte den hjälp de behöver och har rätt till.

Susanne Rolfner Suvanto, filosofie magister, sjuksköterska, författare, ger oss verktyg att närma oss svåra frågeställningar om psykisk ohälsa hos äldre.

ADHD hos unga vuxna, män och kvinnor - hur ser det ut?
Per Anders Hultén, Överläkare/specialist i psykiatri och allmänmedicin, Södra Älvsborgs Sjukhus

Hjärtans Lust- Heli Heino, konstnär och Boråsambassadör. Heli arbetar i olika tekniker som akvarell, olja, munblåsta glas och planglas ger oss en glimt in i sitt skapande.

När: Tisdagen den 5 maj

Tid: Kl 17:30- 20:00

Var: First Hotel Grand, Hallbergplatsen 2, Borås.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.