Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hälsovecka hemma online tillsammans med Monika Ahlberg, Annika Jankell, Gabriella Svanberg och Annette Lefterow

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2020 15:01 CEST

Premiär för vår första onlinekurs den 25 - 31 maj

I dessa tider när vi vistas mer hemma och inte kan resa på hälso- och träningsresor lika lätt har vi skräddarsytt en onlinekurs som ger deltagarna en personlig hälsoresa i det inre och yttre på hemmaplan.

Vi erbjuder en digital hälsovecka tillsammans med några av Sveriges mest välkända profiler inom hälsa, mat och livsstil. Deltagarna får inspiration och vägledning av våra ambassadörer Annika Jankell, Gabriella Svenberg, Monika Ahlberg och Annette Lefterow.

Onlinekursen pågår måndag t.o.m. söndag och består av 7 digitala kursbrev och en e-bok. Varje morgon får deltagarna dagens kursprogram som består av inspiration, övningar och rekommenderat upplägg för dagen. 

  • Yoga och inspiration med Annika Jankell
  • Reflektioner och hjärngympa med Gabriella Svanberg
  • Vardagsmat med Monika Ahlberg
  • Wellnessaktiviteter, träningspass och meditation med Annette Lefterow
  • Lärorika artiklar från våra medicinska experter
  • Webinar om hälsa och livsstil
  • E-bok Din guide till wellness – en handbok om hur du tar hand om din hälsa hemma och i vardagen

Övningarna är enkla och effektiva. Alla kan hänga med.

Om våra kursledare och ambassadörer

Monika Ahlberg är självlärd kock med hög inspirationsfaktor. Det ekologiska tänket står i centrum liksom hantverket och det estetiska kring vår måltid. Hon är en av Sveriges mest lästa kokboksförfattare och har fram till idag givit ut 22 titlar.

Gabriella Svanberg har arbetat som psykolog i 20 år och brinner för detta område. Samhällets tempo har ökat och det är lätt att känna sig otillräcklig idag. Hon har under sina år som psykolog letat efter och samlat redskap som hjälper oss att hantera och vara hållbara i en stressad värld. Hon har sin grund i Kognitiv beteendeterapi (KBT) och arbetar idag mer och mer med Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Annika Jankell är journalist, programledare & Yogini som har dansat, mediterat och praktiserat Yoga de senaste 30 åren.

Kursen är utvecklad av vår wellnessexpert och ambassadör Annette Lefterow. Med 35 års erfarenhet som hälsopedagog har hon utvecklat sin egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Hon är verksam som författare, föreläsare och jobbar även med digitala strategier och webinarproduktion. Som del av kursen ingår hennes e-bok Din guide till wellness.

Vi har ett fåtal deltagarplatser avsedda för press och media med intresse att delta i kursen och skriva redaktionellt material. Hör av dig vid intresse.


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.