Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

JULKONSERT med Lill Lindfors, Wille Crafoord, Divine, Damkörerna Gaudia! och Miljonkören Körledare och ackompanjatör: Elisabet Brander

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2017 13:29 CET

PRESSINBJUDAN

JULKONSERT MED INSAMLING FÖR ORGANDONATION:

Lill Lindfors, Wille Crafoord, Divine, Damkörerna Gaudia! och Miljonkören

Körledare och ackompanjatör: Elisabet Brander

Dag: Måndag 11 dec kl 19.00

Plats: Sankt Johannes Kyrka, Kammakargatan/Johannesgatan, Stockholm

1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga julkonsert med blandad traditionell julmusik och nya favoriter. En julkonsert som passar alla åldrar. Alla intäkter går till organdonation.

Vi bjuder på glögg. Alexandra Charles von Hofsten, grundare och ordförande i den ideella föreningen 1,6 & 2,6 miljonerklubben hälsar välkommen. Föreningen arrangerar julbasar och julklappslotteri.

1,6 miljonerklubbens årskalender med bilder av artister och företagare, kan köpas på plats. Kalendern är framtagen i samarbete med MOD, Mer organdonation.

VÄLKOMMEN

1,6 & 2,6 miljonerklubben

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.