Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Love is in the air! Vigsel på Oscarsteaterns stora scen för giftassugna par.

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2018 15:26 CET

Skriv något vackert om kärlek och vinn en vigsel

Under kampanjen Woman in Red kan alla giftassugna par delta i en tävling där vinnaren/vinnarna (par) kommer att vigas med sin hjärtans kär i en romantisk vigselceremoni på Oscarsteaterns stora scen i Stockholm den 12 mars.

För att delta i tävlingen ska man skriva något vackert om kärlek (max 500 nerslag). En jury med bland annat Björn Ranelid väljer ut det vinnande bidraget. Det vinnande paret har vigs den 12 mars av Bonnie Bernström på Oscarsteaterns stora scen. Woman in Red bjuder även på en stor bröllopstårta, bröllopsnatt på Görvälns Slotts boutiquehotell,  en gourmetmiddag för två personer i restaurang Galleriet och en lyxig frukost. 

Juryn består av Björn Ranelid, Alexandra Charles von Hofsten och Charlotta Huldt.

Vigselförrättare är Bonnie Bernström (Författare, riksdagsledamot och tidigare V ordförande i UN Women nk Sverige).

För mer information och/eller beställning av bilder kontakta: Inger Söderholm, tel 0709-969599 eller inger@1.6miljonerklubben.com.Se även www.1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.