Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Nattklubben Alexandra’s återuppstår för en kväll

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2018 12:19 CET

Alexandra Charles legendariska nattklubb återuppstår för en kväll den 31 januari.

Legendariska nattklubben Alexandra’s återuppstår för en kväll för första gången sedan 1988. Det sker den 31 januari i samband med att kryssningsrederiet Birka Cruises inviger sin nya nattklubb. Kvällen är ett välgörenhetsevent för att stödja 1,6 & 2,6 miljonerklubbens arbete för kvinnors hälsa.

Alexandra Charles von Hofsten är initiativtagare till 1,6 & 2,6 miljonerklubben som arbetar för kvinnor och hälsa. Hon är också Sveriges första nattklubbsdrottning som i många år drev legendariska Alexandra’s dit kändisar från hela världen vallfärdade på 70- och 80-talen.

Den 31 januari är det dags för Alexandra’s att återuppstå för en kväll. Det sker under invigningen av Birka Cruises nya nattklubb. 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Birka Cruises inledde i maj ett samarbete för kvinnors hälsa.

– 25 procent av biljettintäkterna för de som åker med på denna kryssning går till 1,6 & 2,6 miljonerklubben, så vi hoppas på en ordentlig uppslutning, säger Alexandra Charles.

Kvällens värdinna är Alexandra Charles. I den nya nattklubben, skapad av Lervik Design, vimlar specialinbjudna VIP-gäster och andra nöjeslystna.

– Vi vill återskapa känslan av Alexandra’s för en kväll med en spännande mix av trevliga gäster, skön atmosfär och bra musik säger Alexandra Charles.

För att skapa den rätta stämningen underhåller flera artister som på något sätt har en koppling till Alexandra’s. Sveriges mesta partyorkester Cotton Club med gästartisterna Kayo och Blossom, DJ Joakim Langer samt pianisterna Deri Rowlands & Pancho. Gästerna kan säkert också räkna med en och annan överraskning under kvällen.

Pressbilder se: https://birka.repro8.se/fotoweb/archives/5001-Pressbilder/

Kontakt Birka: marcus.hammarstrom@birka.se

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.