Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Stressrelaterade sjukdomar ökar

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2015 11:54 CEST

Stressrelaterade sjukdomar ökar

Ett lyckat projekt i Västmanland som hjälpte personer i riskzonen för depression, ångest och utmattningsproblem. Hur gjorde de?

Stressrelaterade sjukdomar bara ökar, och ADHD till vardags ur ett föräldraperspektiv är ämnen som 1,6&2,6miljonerklubbens seminarium i Västerås handlar om.

Kerstin Björklind, socionom och Maj-Len Rådmans, socionom, psykoterapeut och bildterapeut presenterar Själshjälpscentrum Västmanland och ett lyckat projekt som erbjöd personer i riskzonen för depression, ångest och/eller utmattningsproblem hjälp genom fritt skapande.

Elisabeth Wallin, författare, inspiratör och mamma till en son med ADHD, berättar om en resa genom bokstavskombinationer, utredningar och behandlingar. Hon ger åhörarna konkreta tips på nödvändiga strategier för att klara vardagen för hela familjen.

Mer info: http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2021


Datum: 22 sep

Tid: 17:30-20:30

Plats: Elite Stadshotellet, Stora Torget, Västerås

Kontakt:

Linda Lindberg kommunikatör, linda@1.6miljonerklubben.com 08-122 112 25

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.