Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Vikten av vacciner

Pressmeddelande   •   Feb 10, 2015 08:00 CET

Varför är det så viktigt att vaccinera sig? Varför ska vissa vaccinera sig mot influensan och andra inte?Anna Grahn som arbetar inom infektion i Göteborg reder ut begreppen och vikten av vaccinationer, och hur vi kan förbygga sjukdomar.

Camilla Littorin idag näringslivschef i Jönköpings kommun och med ett gediget CV, delar med sig av sitt liv, karriär och glastaket…

Anders Bjerg Bäcklund, specialistläkare och forskare berättar om astma och varför fler personer varje år drabbas och vad det beror på.

Cecila Åkesdotter fd civilekonom som nu arbetar med mindfulness och har skrivit boken Heartfulness, kommer sammanfatta forskning och dela med sig av praktiska råd.

När: Tisdagen den 17 februari kl: 17:30- 21:00

Var: Clarion Hotel, Hovrättstorget, Jönköping

Information och anmälan: kontakta Linda Lindberg

linda@1.6miljonerklubben.com eller ring 08-122 112 25

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.