Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Woman in Red i Umeå den 2 april

Pressmeddelande   •   Mar 13, 2014 10:53 CET

Välkommen till Woman in Red i Umeå den 2 april kl 18:00-21:00.
Rådhusets matsalar på Rådhustorget

Varje dag dör 55 kvinnor av hjärtinfarkt i Sverige och den vanligaste dödsorsaken hos svenska kvinnor är hjärt-kärlsjukdomar. Men vi vet alldeles för lite om kvinnlig hjärthälsa. För att samla in och ge pengar till forskning driver 1,6 & 2,6miljonerklubben kampanjen Woman in Red.

Den 4 mars hade vi premiär för kampanjen i Stockholm då 1,4 miljoner kronor delades ut i stipendier. Nu blir det final i Umeå med medicinska föreläsningar, underhållning och modevisning. På plats finns även ordförande Alexandra Charles som berättar om sin bok Livet är en dröm.

Läs mer i bifogade pressmeddelande.


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.