Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Dags att ladda för Hälsodagen!

Blogginlägg   •   Sep 05, 2017 15:12 CEST

10 september kl 10 - 16.00 på Djurgården mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska!

På söndag är det vårt viktiga projekt Hälsodagen ute på Djurgården, vid Sjöhistoriska i Stockholm. En dag ni verkligen inte får missa, en heldag för hela familjen ung som gammal! Vi börjar dagen klockan 11 med en natur-yoga-promenad ledd utav Camilla Elander, "Breathwalk" heter den. Sen drar vårt digra scenprogram igång lett utav härliga Annika Jankell ihop med Charlotta Huldt. Här bjuder vi på såväl träning med Susan Lanefelt, musik av Gladys del Pilar, familjeyoga för alla åldrar och inte minst DJ Gloria som verkligen får kroppen att röra på sig!

Experter från vår medicingrupp finns på plats i vårt Hälsotält, där givetvis vi på kansliet också står, så kom dit och ställ frågor till läkare, hälsa på oss och glöm inte att det även är massa roligt för de yngre familjemedlemmarna. Cirkus Scott har en magiker på plats, Skansen bjuder på närkontakt med djur och så finns det en stor hoppborg för de som har allra mest spring i benen. Vi har ett cafétält när hungern smyger sig på och våra utställare bjuder även de på massa intressant, aktivt och roligt så tag med vänner och familj till Djurgården på söndag!

Om du föranmäler dig är du med i utlottningen av fina priser! Anmäl dig här: 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.