Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Glad påsk till er alla!

Snart är det äntligen påsk vilket för många betyder god mat, lite lugn och ro men också att få träffa familj, nära och kära. Det fruktansvärda vi har omkring oss i världen påverkar mycket, hela tiden, men jag tycker ändå vi måste anstränga oss för att låta livet rulla på. Det är så vi inte låter de onda makterna ta över, det är så vi överlever tillsammans - att vi tar hand om varandra och den kärlek som finns ibland oss alla. Att duka lite extra fint, bjuda in någon man vet annars sitter ensam - att njuta av livets fina stund här och nu.

Det händer, som alltid, väldigt mycket här med klubben och på vårt kontor fick vi finbesök härom kvällen då en fantastisk skara kvinnor samlades hos oss för en "Må Bra Café-kväll". Projektet har vi skapat för utrikesfödda kvinnor som kommit till Sverige under de senaste åren. Vi vill ge dessa kvinnor en naturlig mötesplats där flertalet intressanta ämnen diskuteras.

På agendan är det också full fart och har ni vägarna förbi, eller befinner er i, Malmö kom och säg hej till mig den 9:e maj då jag talar på Seniormässan. Klicka på länken här för mera info: Seniormässan i Malmö. Dagen innan, den 8:e maj, har vi representanter och ambassadörer på plats vid Vårruset nere i Göteborg och lite längre fram, i juli närmare bestämt, är det dags igen för vår medverkan under Almedalsveckan på Gotland. En oerhört intressant vecka med ett minst sagt fullspäckat schema. Vi hörs innan dess och ha nu en riktigt fin påsk!

1.6 Miljonerklubben finns åter igen på plats i Visby under Almedalsveckan i juli.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11