Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Låt oss renovera vår kropp!

Blogginlägg   •   Jun 05, 2017 09:26 CEST

Först kom ROT- och RUT-avdragen för renovering och hemstädning. Nu måste vi jobba för att det nya avdraget ska bli aktuellt – BOT avdraget, som ska hjälpa oss att städa och renovera vår egen kropp.

Som ni redan vet arbetar vi för att informera och främja kvinnors hälsa och här ser vi tydligt hur såväl sjukskrivningar som sjukvårdskostnader ökar för varje år som går. Samtidigt ökar antalet personer som drabbas av stress, övervikt och andra riskfaktorer för allvarliga sjukdomar. Lyckas man med det viktiga, förebyggande arbetet är vi övertygade om att det går att vända trenden genom ett förebyggande hälsoarbete. Det är dags att vi tar vår hälsa på allvar och när vi är inne på ämnet vill jag tipsa om att vi är med på årets fina Nationaldagsfirande i Rålambshovsparken nu på tisdag den 6:e juni. En dag sm brukar bli både solig och rolig för hela familjen. Vår ambassadör och profil Annette Lefterow håller i ett sommar-yoga-pass under dagen. Ett klockan 13 och ett klockan 15. Titta in på länken här för mer info om dagen: Info om Nationaldagen 

Det är mycket på agendan nu, något sommarlov tar vi inte riktigt än! Kom gärna förbi och säg hej om ni är på Gotland under Almedalsveckan. Vi har ett riktigt intressant och bra program som jag känner tar upp många viktiga ämnen utav våra experter. Klicka här för info om Almedalen:

Onsdagen den 5:e och torsdagen den 6:e juli har vi våra föredrag men under hela veckan har vi vår fina monter på plats.

Välkomna till vår monter på Cramérgatan, plats 318.

Hoppas att vi ses!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.