Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hälsodagen online

Evenemang

Annika Jankell och Alexandra Charles von Hofsten
20
SEP
I din mobil, surfplatta eller dator
 

Hälsodagen online 2020

Upplev årets hälsodag online och gå för hjärtat i vår nationella hälsopromenad med eller utan hund

#16hälsodagen


Nu kan alla vara med i årets digitala hälsodag med gymping, intervjuer, hälsoprisutdelning, promenad och tipsrunda till förmån för forskning på Kvinnohjärtat!

Vi sänder live mellan 11.00 - 13.30 den 20 september. Inspirerande gäster som Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar hund och hälsa, TBE experten Andreas Palmborg, medicinsk rådgivare inom vaccin på Pfizer ger råd om vaccinationer, Åsa Nilsonne, Susane Lanefelt och Annika Jankell. Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd,delar ut Årets Hälsopris till en framröstad hälsohjälte. Alexandra Charles leder oss genom dagen. Du har tillgång till reprisen av sändningen den 20 - 27 september.

Hälsopromenaden går du när och där det passar dig under hela veckan 20 - 27 september. Allt du behöver göra är att anmäla dig och ta gärna ett foto på dig när du är ute och går - med eller utan hund- och lägg upp på sociala medier med #16hälsodagen . Vi håller utkik efter dina bilder i sociala medier!

Du kan vara med och med och rösta fram Årets Hälsopris - nominera din hälsohjälte till halsopriset@1.6miljonerklubben.com. Läs mer om priset här.

Här anmäler du dig till Hälsodagen. Programmet uppdateras löpande och vi kommer lägga ut hålltider här inom kort.

Kostnad: 100 kr för medlemmar och 150 kr för icke-medlemmar. Utöver ett inspirerande program den 20 sept får du av oss ett diplom för genomförd Hälsopromenad och en digital goodiebag, samtidigt som du gör en mycket uppskattad insats för forskning på Kvinnohjärtat.

Hur du deltar: När du registrerat dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. Du som vill följa promenaden live under sändningen logga in med din mobil. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.

Ta med vänner och familj i Årets digitala Hälsopromenad och glöm inte att ta ett foto på dig när du är ute och går - med eller utan hund- och lägg upp på sociala medier med #16hälsodagen.

Du kan ta del av reprisen av sändningen när du vill mellan den 20 -27 september!

Vi vill också uppmärksamma att vi nu har sänkt priset på vårt medlemsskap till halva kostnaden under resterande 2020. Läs mer här.

Webinarproducent och konceptutvecklare Annette Lefterow

Hälsodagen genomförs i samarbete med Pfizer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.