Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Nationella hälsopromenaden online 2020

Evenemang

Annika Jankell och Alexandra Charles von Hofsten
20
SEP
I din mobil, surfplatta eller dator
 

Gå för hjärtat i vår nationella hälsopromenad med eller utan hund! Vi ses online den 20 september!

#16hälsopromenad

Varmt välkommen till ett inspirerande webinar med hälsan i fokus. Träffa våra gäster online, gympa, promenera och var med i vår digitala tipsrunda. Du loggar in med din mobil, surfplatta eller dator för att ta del av hela sändningen eller utvalda delar.

Du har tillgång till programmet online den 20 -27 september när vi går för hjärtat och tar så många promenader runt om i landet som möjligt. Alla steg, fötter och tassar räknas. Deltagaravgiften går oavkortat till forskningen på kvinnors hjärta.

Delta och visa din medverkan!

1. Gå ut och promenera när du vill

2. Aktiviteten pågår den 20 - 27 september

3. Ta en bild när du promenerar och lägg upp i sociala medier med hashtag #16hälsopromenad

4. Vi håller utkik efter dina bilder. Tack för ditt bidrag

Anmäl dig här!

Program den 20 september

11.00 Incheckning

11.10 Andreas Palmborg och Christina Sundkvist berättar om TBE och vacciner

11.30 Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar hundar och hälsa

12.00 Gymping med Susan Lanefelt

12.10 Hälsopromenad med digital tipsrunda

12.50 Yogastretching med Annika Jankell

13.00 Digital fikapaus

13.10 Hälsopriset 2020 delas ut av prisutdelare Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd

13.30 Avslut

Om programmet

Vi inleder med spännande gäster och intervjuer. Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar hundar och hälsa. Andreas Palmborg, medicinsk rådgivare inom vaccin på Pfizer och Christina Sundkvist från Glömstapoolen ger råd om TBE och vaccinationer.

Susan Lanefelt värmer upp oss inför promenaden med gymping och därefter promenerar vi och har trevlig gemenskap i vår digitala tipsrunda. Frågorna dyker upp på din mobil och du trycker in rätt svar! Vi avslutar promenaden med yogastretching tillsammans med Annika Jankell.Sedan är det dags att utse Årets Hälsohjälte 2020. Priset delas i år ut av Anna Starbrink, hälso- och sjukvårdsregionråd. Alexandra Charles leder oss genom dagen.

Hashtagga bilder på dina promenader den 20 – 27 september i sociala medier med #16hälsopromenad – vi tackar för din medverkan!

Kostnad: 100 kr för medlemmar och 150 kr för icke-medlemmar. Du från en digital goodiebag och ett diplom. Vi promenerar till förmån för forskning på hjärtat. Pengarna går oavkortat till insamlingsstiftelsen, Kvinnor & Hälsa (90-konto)

Så här deltar du: När du registrerat dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. Du som vill följa promenaden live under sändningen loggar in med din mobil. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.

Digital producent: Annette Lefterow

Hälsodagen genomförs i samarbete med Pfizer. 

Registrering

Anmäl dig till evenemanget