Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Stärk kropp och själ i Andalusien

Evenemang

La Viñuela & SPA Hotel med 37 exklusiva rum
13
MAR
La Viñuela & SPA Hotel med 37 exklusiva rum. OBS, för exakta flygtider, kontakta: Teknisk arrangör är Big Travel: event@bigtravel.se ev tel 040-625 0801 För ytterligare information om arrangemanget kontakta gärna Karin Roosvall tel: 073-993 5727 eller mail: karin@endorfinen.se
 

Vinter - brrrr – res till solen och värmen. Hitta sommaren och dig själv! Få lite ”feelgood-känsla”

(Det finns ett fåtal platser kvar på denna resa. Sista bokningsdag 15/1) 

Välkommen till fina Vinuela, Andalusien i södra Spanien. Uppe i bergen vid en härlig stor insjö. Finn harmoni och avspänning med Chiball, Qigong och Mindfulness – njut mera.....

Gemenskap och glädje!

Träffa nya (eller gamla) vänner. Starta morgonen med ett härligt ChiBallpass som är en skön sammansättning av Qigong,Yoga, Pilates och avslappning. Till vår hjälp har vi mjuka aromabollar. Delta i våra workshops på förmiddagarna om kropp och själ, träna ChiBall och Qigong varje dag. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Vår träning och våra teman är tänka att att stärka kropp och själ; smidighet, harmoni, njutning och avslappning via Mindfulness (7 attityder). Ämnena vi berör bl.a. är nyfikenhet, acceptans, tillit, tålamod, att släppa taget.     

  Avsluta eftermiddagen med ett skönt avslappnande och energigivande Qigongpass för mjukare muskler och mjukare tankar. Ett par utflykter gör vi också; vandring en dag med en kunnig guide och äter en god picknick med underbar utsikt. Vi åker till havet och besöker fina Nerja där vi ser oss omkring, kanske badar, äter lunch och tittar i affärer och gör också några övningar nere vid havet. Vinprovning om intresse finns. Promenerar, umgås och slappnar av. Besöker hotellets fina SPA. Och som alltid – du är med på det du har lust till!

Boende

La Viñuela & SPA Hotel med 37 exklusiva rum. Detta 4**** hotell har nyligen utsetts till provinsen Málagas bästa lanthotell, ett boutiquehotell. Det har en utsökt inredning ett rofyllt och naturnära läge och erbjuder moderna faciliteter, restaurang, pooler samt trädgårdar. Hotellet ligger vid foten av bergskedjan Sierra Tejeda bredvid den stora reservoarsjön La Viñuela. Den lilla fina orten Viñuela (belägen 47 km från Malaga) tillhör Malagas provins i Andalusien i södra Spanien. Transfer från Malaga tar ca 40 min.


Detta ingår i priset 15750 kr:

Avresa: 13/3 2018
Hemkomst:
20/3 2018

 • Flyg t o r Malaga och transfer t o r hotell
 • Del i delat dubbelrum – extra för enkel (2885kr)
 • Ställd resegaranti, skatter och bagage
 • Frukost, middag (gemensam) med dryck, en picknicklunch
 • Chiball och Qigong (ca 10pass)
 • Workshops, föredrag enl program. Reflektion, promenader, umgänge, bara vara...
 • En härlig (inte svår) vandring med fin picknick
 • En dagsutflykt till ner till havet och Nerja
 • Egen Yogamatta
 • Karin Roosvall heter jag som arrangerar och leder dig denna vecka och jag har arbetat med 1,6 & 2,6miljonerklubben sedan år 2005. I mitt företag arbetar jag med – förutom resorna- friskvård, stresshantering, coaching, ChiBall, Qigong, mental träning och Mindfulness. Jag följer med från Arlanda.
  Jag har med mig en kollega; Kerstin Hammarström som har stor erfarenhet som samtalshanledare, coaching, Mindfulness och ledarskapsutveckling.
  Varmt Välkomna!
  Anmälningsavgift 3675kr. Begränsat antal platser.
  Anmäl dig inte försent om du vill med. Sista anmälningsdag 15/1 2017.
  Minimum 10 pers.
  Teknisk arrangör är Big Travel: event@bigtravel.se ev tel 040-625 0801
  För ytterligare information om arrangemanget kontakta gärna Karin Roosvall
  tel: 073-993 5727 eller mail: karin@endorfinen.se
  Karin har haft ett 40-tal liknande resor varav ca: hälften med 1,6 & 2,6miljonerklubben.

Välkomna!!

Registrering

Anmäl dig till evenemanget