Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Webbinar - Magens välbefinnande

Evenemang

Sofia Antonsson, Alexandra Zazzi och Alexandra Charles medverkar live i årets första kunskapswebbinar
14
JAN
Din mobil, surfplatta eller dator
 

Välkommen till årets första webbinar med fokus på maghälsa och god mat med Sofia Antonsson och Alexandra Zazzi den 14 jan.

Under webbinariet ger Sofia sina bästa tips för att hålla magen i form med hjälp av dina tarmbakterier och probiotika medan Alexandra bjuder på enkel, lustfylld och hållbar matlagning. Tips för matlagning i det lilla hushållet. Vad skall man fylla sitt skafferi, frys och kylskåp med.

Webbinariet avslutas med en frågestund så ta chansen att ställa dina frågor direkt till Sofia och Alexandra. Det kommer också att skickas ut recept efter föreläsningen. Alexandra Charles presenterar och ställer frågor under kvällen.

Representant för media, registrera dig här!

Sofia Antonsson är leg dietist, författare och expert på maghälsa. Hon brinner för hälsosam mat som är bra för magen och har hjälpt tusentals personer med krångliga magar.

Alexandra Zazzi är kock, radiopratare, matinspiratör. Efter själv ha genomgått en hälsoresa vill Alexandra fortsätta att leva som hon lär. Nyttig och lustfylld mat är ett av hennes mantran!

Arrangör 1,6 miljonerklubben 

Webinarproducent Annette Lefterow

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.