Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Webinar om hormoner och kvinnokroppen

Evenemang

04
JUN
I din mobil, iPad eller dator
 

Den 4 juni bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett nytt intessant webinar. I år var det 60 år sedan p-pillret kom, vad har det betytt för oss kvinnor och vad gör hormonerna med oss – om frihet, hormoner, preventivmedel och vi kommer även slå hål på en och annan myt.


I samtalet deltar Inger Sundström Poromaa, prefekt, professor/överläkare kommer att prata om myter och sanningar vad gäller hormoner och hormonella preventivmedel.

Annika Jankell journalist, programledare, Ann Söderlund, författare, poddare och Lina Forss, författare, artist delar sina inställningar och erfarenhet kring preventivmedel.

Vad det har betytt för den enskilda kvinnan och för kvinnors frihet. Kvinnor i den här delen av världen har en möjlighet som inte alla kvinnor i världen har, att själva kunna styra över sin kropp. Alexandra Charles leder oss igenom samtalet.

Registrera dig här: https://event.webinarjam.com/register/58/kvnkpczy. Hur du deltar: När du registrerat dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags. OBS! Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland dina skräp/spammail.

Webinarproducent Annette Lefterow

Webinariet ordnas i samarbete med Bayer.

När: 4 juni, kl 18.30
Plats: Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris: Kostnadsfritt för alla!
Övrigt: Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.