Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Webinarium - Hur hanterar vi vår oro för att må bra

Evenemang

04
MAY
I din mobil, ipad eller dator
 

Just nu påverkas vi alla av oro för vår egen och andras hälsa, ekonomi och framtid. Den pågående Corona-pandemin innebär stor osäkerhet och kan orsaka ångest.

Vad är normal oro och psykologiska reaktioner i samband med en kris? Hur påverkas de som redan är sköra psykiskt? Hur kan du hantera din egen oro för att må bättre? Hur kan du stötta andra i din omgivning?

Hur kriser och utmaningar i livet även kan ge chanser till kreativitet och personlig utveckling.

Välkommen att delta i ett angeläget webinarium där vi tar upp dessa och liknande frågor tillsammans med ett antal experter.

Martin Schalling Ullakarin Nyberg Simon Kyaga

Stefan Einhorn Alexandra Charles

Deltagare:

Martin Schalling, ordförande, Fonden för psykisk hälsa. Hur vi kan hantera osäkerhet kring smittspridning, testning och immunitet.

Ullakarin Nyberg, överläkare i psykiatri med inriktning på suicidprevention och stöd till närstående. Hon kommer att prata om psykologiska reaktioner i svåra situationer och vad man kan göra för att hjälpa sig själv och andra.

Simon Kyaga, specialist i psykiatri, ledamot Psykiatrifonden. Han har befunnit sig i Paris under rådande utegångsförbud, och reflekterar över hur Covid-19 påverkar vårt mående utifrån sin egen situation och sin forskning om hur man kan dra nytta av utmaningar i livet som en chans till personlig utveckling.

Stefan Einhorn, överläkare, författare. Han kommer att tala om betydelsen av medmänsklighet vid psykisk ohälsa och det vi alla kan göra för varandra, speciellt i dessa pandemitider.

Presentatör: Alexandra Charles von Hofsten, ordförande, 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Registrera dig här: https://event.webinarjam.com/register/44/v4k1wav5

Hur du deltar: När du anmält dig får du ett separat mail med en länk som du loggar in med via din dator, surfplatta eller smartphone, när det är dags.

Seminariet är kostnadsfritt. Skänk gärna en frivillig gåva till 1,6 & 2,6 miljonerklubben eller Fonden för psykisk hälsa.

Varmt välkommen!

Ett samarrangemang av 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Fonden för psykisk hälsa.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.