Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Woman in Red- Malmö 27 mars

Evenemang

27
MAR
Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö (ingång fr. höger gavel)
 

VÄLKOMMEN TILL WOMAN IN RED - EN KVÄLL MED KVINNOHJÄRTAT I FOKUS!

Den 27 mars bjuder Woman in Red i Malmö på en kväll i Malmö Börshus med intressanta föreläsningar, härlig underhållning, inspirerande modevisning och mingel bland våra utställare.

Kvällen bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamling till forskning på kvinnohjärtat står i fokus. Vi har tre inspirerande föreläsare: Professor ISABEL GONCALVES informerar om det senaste inom hjärtforskning. Näringsfysiolog FREDRIK PAULÙN, berättar hur man biohackar för en bättre hjärt-/kärlhälsa.Fredrik drabbades själv av en stroke 2006 och det var då han kom till insikt kring vilket kraftfullt verktyg kosten är för att skydda oss.

ANNA EGERSTEDT, specialist i kardiologi och invärtesmedicinkommer att informera om sambandet mellan "Hjärtkärlsjukdom och diabetes".
Kvällen bjuder på en fantastisk underhållning med bl a Wille Crafoord, Cicci Landén och gruppen Prime Time. Konferencier under kvällen är Annika Jankell, välkänd från radio och tv.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar, som är en av de vanligaste dödsorsakerna bland kvinnor. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

      

                                                                             

               

                                               

                                                     


ANMÄL DIG HÄR! 

Sista anmälningsdag är 1 mars.

Preliminärt program

16.50 Dörrarna öppnas för registrering.Mingeltallrik, bubbel och mingel hos utställare inne i Vinterträdgården, mingeltallrik/bubbel serveras, möjlighet att träffa kvällens artister/föreläsare vid artistmonter. Det positiva, glada bandet PRIME TIME, underhåller.

18.00 - Konferencier: Annika Jankell, hälsar välkomna.Annika, denna sprudlande glada programledare, som lett många olika program genom åren på Radio/TV. Leder oss genom kvällen som galans programledare.

Professor Isabel Golcalves, Lunds universitet - berättar om nyheterna inom forskningen på hjärtat.

Cicci Landén, en artist med mycket själ, en uttrycksfull röst och texter om livet

Modevisning med Bernadica Bröddén, visar kläder, skor, glasögon samt underkläder och ger publiken styling råd.

Fredrik Paulùn – känd kostföreläsare berättar om nya boken ”Biohack”

LOTTDRAGNING från scen

19.50 -20.35 PAUS Mingel bland utställarna, träffa artister/medverkande.

LOTTDRAGNING från scen – dragning av två högvinster

Föreläsning om Diabetes, Bayer

Salsadans med Sergio Charon Lopez,Dans är så mycket mer än underhållning - det är ett sätt att uttrycka oss!”

Wille Crafoord, artist, underhåller, musikaliskt rör han sig i en blandning av jazz, soul och visa, alltid i en ansats att föra den svenska melodi- och texttraditionen vidare.

ca 22.10 FINAL – Alla medverkande på scen. Women in Red.

Programmet uppdateras löpande.


Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.