Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Rekord i Sveriges största familjeyogapass

Nyhet   •   Sep 15, 2015 08:54 CEST

Den 13 sep under 1,6&2,6miljonerklubbens årliga Hälsodag så genomförde ambassadören och hälsoprofilen Annette Lefterow Sveriges största familjeyogapass.

Det blev totalt 478 personer, 352 personer som deltog på plats och 126 personer live via Periscope (Twitters videofunktion).

Familjeyoga är en mjuk och meditativ yogastil för alla åldrar, barn och vuxna. Hela familjen kan träna tillsammans, barn, syskon, föräldrar och morföräldrar.

-Min yoga är framtagen med fokus på att förebygga mental och fysisk ohälsa i unga år, dämpa stress och stärka självförtroendet, så det var extra roligt att se föräldrar och barn yoga tillsammans, säger Annette Lefterow.

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Med 30 års erfarenhet inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon är aktuell med höstens nya bok, Din guide till wellness. Boken innehållet ett eget kapitel om juniorwellness och hälsa för barn i alla åldrar. Hon har tidigare gett ut flertalet träningsfilmer och böcker, håller föredrag och utbildningar samt driver en digital hälsoplattform.

Hälsodagen är en rikstäckande kampanj som drivs årligen av 1,6&2,6miljonerklubben sedan 2009 för att inspirera alla till en god hälsa genom motion, bra mat och kunskap. I år är Hälsodagen på 10 orter från Umeå till Ystad och med varierande aktiviteter, utställare och kända profiler för att få fler att leva bra och länge. 

Kontakt:

Annette Lefterow, ambassadör, annette@lefterow.com 070-892 77 00

Linda Lindberg, kommunikatör, linda@1.6miljonerklubben.com 08-122 112 25

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.