Gå direkt till innehåll
Seminarium Malmö: Må bra hela livet - om våra ögon, Omega-3, cancervård och 100 % inspiration

Nyhet -

Seminarium Malmö: Må bra hela livet - om våra ögon, Omega-3, cancervård och 100 % inspiration

Tid: tisdag 10 november kl. 17.30 – 21.00

Plats: Quality Hotel Konserthuset, Amiralsgatan 19, Malmö

1,6 miljonerklubben bjuder in till höstens aktuella seminarium i Malmö med intressanta och givande föreläsningar. Vi möter bland andra Jan Palmblad, professor emeriutus i medicin som talar om Omega-3-fettsyror, samt överläkare Tom Wiklund och journalisten Annika Dopping, som pratar om vikten av kvinnans engagemang i prostatacancer.

Ur programmet:

”Myter och sanningar om Omega-3-fettsyror.” Professor Jan Palmblad, professor emeritus i medicin, Karolinska Institutet, reder ut och förklarar vad som är sanning eller myt om Omega- 3’s alla omskrivna och välgörande egenskaper.

”Prostatacancer – en kvinnofråga.” För många män är prostatacancer tabubelagt. De vill inte tala om det, än mindre behandla den. Kvinnor spelar en viktig roll igenom att uppmuntra männen att gå på regelbundna kontroller. Tidig upptäckt och behandling minskar risken för impotens och livshotande cancer. Journalisten Annika Dopping och överläkare Tom Wiklund från cancersjukhuset Docrates pratar om vikten av kvinnans engagemang i prostatacancer.

”100 % inspiration – om mod, vägval, glädje och drömmar” Elisabeth Wahlin, författare, uppskattad föreläsare och ambassadör för 1,6miljonerklubben, delar med sig av strategier och verktyg som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra.

“Mer än ögat kan se – utmaningar och möjligheter vid behandling av synnedsättande sjukdomar”. Maria-Thereza Perez, docent och ögonforskare Lunds universitet, sätter oss in vad vi bör veta om våra viktiga ögon.

Välkommen!

Anmälan görs till:

Natasha Jonason, kommunikatör 1,6miljonerklubben på tel 073-981 66 25 eller via e-post till linda@1.6miljonerklubben.com

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11

Relaterat material

Relaterade event