Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Seminarium Östersund: Må bra hela livet - om hormoner, ett omväxlande liv och 100 % inspiration

Nyhet   •   Nov 02, 2015 15:39 CET

Tid: onsdag 4 november kl. 17.00 – 21.00

Plats: OSD, Krondikesvägen 93, Östersund

1,6 miljonerklubben bjuder in till höstens aktuella seminarium i Östersund med spännande föreläsningar, middag och modevisning. Vi möter bland andra Britt-Marie Landgren, professor i obstetrik och gynekologi som berättar det senaste om hormoner och hur de kan hjälpa kvinnor att må bra hela livet. Vi får också lyssna till Alexandra Charles som berättar om sitt spännande och händelserika liv.

Ur programmet:

”Livet är en dröm” Alexandra Charles, ordförande i 1,6miljonerklubben, före detta nattklubbsdrottning, eldsjäl, opinionsbildare, författare berättar om sitt händelserika liv och om sitt stora engagemang för kvinnors hälsa med avstamp i sin memoarbok.

”100% inspiration – om mod, vägval, glädje och drömmar ”, Elisabeth Wahlin, författare, uppskattad föreläsare och ambassadör för 1,6 miljonerklubben, delar med sig av strategier och verktyg som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra.

”Kvinnors hälsa och hormonbehandling. ”Britt-Marie Landgren, professor i obstetrik och gynekologi vid Huddinge Universitetssjukhus, berättar och förklarar det senaste om hur hormoner kan hjälpa kvinnor att må bra livet ut.

Höstmode – Boutique Ma Lou och FinInUnder visar fräscha nyheter.

Anmälan görs till:

Natasha Jonason, kommunikatör 1,6miljonerklubben på tel 073-981 66 25 eller via e-post till linda@1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.