Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Woman in Red i Göteborg 4:e mars 2018

Nyhet   •   Jan 15, 2018 16:28 CET

Lyckad Woman in Red 2017 i Göteborg

Välkommen till en kväll med hjärtat i fokus,
söndagen 4 mars i Göteborg.

Kvällen bjuder på härlig underhållning, inspirerande föreläsare
och vårlig modeshow.

Hjärtats musik

Berit Larsson, Leg. läk., Specialistläkare i Geriatrik och Internmedicin, tillika musikdirektör och diplomorganist, talar om akut kranskärlssjukdom ur ett kvinnoperspektiv. Presentationen varvas med toner ur den klassiska pianorepertoaren.

Hjärta & hjärna i symbios!

Annika Nordanstig, arbetar som överläkare på neurologkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Annika forskar på vilken effekt den nationella strokekampanjen (som pågick 2011-2013) har haft på befolkningens kunskaper om stroke och om kampanjen lett till att personer som drabbats av stroke verkligen söker vård tidigare och därmed kan få effektiv akutbehandling för att minska konsekvenserna av ett strokeinsjuknande.

Frida Zetterström, konferencier. Frida är frilansjournalist och hon fördelar sin tid mellan uppdrag som konferencier, moderator, modestylist och som programledare. Hon medverkar regelbundet i tv4 Nyhetsmorgon och ”Malou efter tio” samt på Sveriges radio P4.

Pear Jarl, artist och låtskrivare som är verksam både i Europa och USA. Hon uppträdde redan som 11-åring och har därefter haft många musikaliska framgångar.

Karin, Sara och Liv-Ellen arbetar på de stora show- och musikalscenerna och till årets WIR-gala tar de med sig svängiga, klassiska och dansanta toner tillsammans med Arne Murby band.


Arne Murby är en mångsidig pianist som spelar det mesta; jazz, klassiskt, pop och rock. Han är flitigt anlitad som arrangör och dirigent/kapellmästare för stora musikaler och shower. Arne har ett medryckande pianospel och med sin breda repertoar är han oerhört populär som pianoentertainer.

När: Söndagen den 4 mars 16.00-21.00
Plats: Clarion Post Hotel, Centralstation Göteborg Drottningsporten
Pris: 395kr medlem, 450kr icke medlem
Övrigt: I priset ingår mat, dryck, kaffe mm. samt goodiebag, se nedan.

Anmäl dig här! Köp biljett innan 4 februari så kan du vinna ett årskort på Hagabadet
för ett värde av 16.000kr

I priset ingår gravad lax med fransk potatissallad, nybakt bröd och goda drycker. Kaffe med rosaröda tårtor & praliner från La Praline. Mousserande vin från MRG Wines och goodiebag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.