Gå direkt till innehåll
Är du kläderna du bär eller maten du äter?

Pressmeddelande -

Är du kläderna du bär eller maten du äter?

 

Anna Skipper

- kostexpert, kock och coach

Hör Anna Skipper i föreläsningen "Du är vad du äter". Anna berättar mer om vad som ligger bakom deltagarnas framgångar i programmet.

 

Hur påverkar skräpmaten våra liv?

Vad innehåller egentligen maten vi äter idag?

Lär dig tyda innehållsdeklarationer på förpackningarna - bli etikettsmart!

Hur påverkar modern skräpmat våra barn?

Vad är en hälsosam kost?

Lär dig vad, hur och när du skall äta för att maximera din potential

Använd maten som din medicin.

 

Bea Szenfeld

- modedesigner

Här bjuds det på ett inspirationsföredrag där Bea berättar om hur hon jobbar samt visar upp roliga projekt hon gjort genom åren. Materialet hon använder sig av är sådant vi normalt sätt kanske inte förknippar med kläder och mode. Bea kommer även i foajén visa upp delar av tidigare kollektioner samt originalskisser som under kvällen kommer lottas ut.

Alexandra Pascalidou

- journalist, författare, programledare, föreläsare  Kvällens konferencier. Leder bl.a Ring P1, krönikör i Metro, gör TV och leder debatter och konferenser.

Ämnen

Taggar


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11
anna liljeberg

anna liljeberg

Presskontakt Kommunikatör Sverige 0706673406

Relaterat material

Relaterade event

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige