Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Det våras för hatten med 1.6 & 2.6miljonerklubben

Det våras för hatten!
Vi hälsar dig välkommen till VÅRFEST MED HATT

Vår eminenta jury utser kvällens roligaste, mest fantasifulla och elegantaste hatt.
Vinn en Weekend för 2 eller en resa till Budapest, konstglas från Orrefors och andra fina priser.

Magdalena Ribbing talar bl a om ringar. Hennes nyutkomna bok om ringar, Trohet, Tillhörighet, Glädje finns till försäljning till specialpris under kvällen.
Maria Llerena, den färgsprakande artisten från Kuba, som älskar huvudbonader, lär oss att knyta turban till vardags och fest.

Modevisning av kläder och hattar med kända modeller

Juryn består av: Bea Birkeldh, Elisabeth Tarras Wahlberg, Gunilla Pontén, Magdalena Ribbing, Carl-Jan Granqvist och Björn Ranelid

Underhållning av The Vocalettes! (Minns Andrew Sisters!)

Kvällens värdinnor är Solveig Ternström och Alexandra Charles

När: Torsdag den 27 maj 2010 kl 18.00
Var: Haga Forum, Annerovägen 4, invid Brunnsviken
Pris: 400 kr inkl tapasbuffé – exkl måltidsdryck, 500 kr för icke medlem
Anmälan är bindande och sker till tfn 08-20 51 59 eller www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter

Varmt Välkomna!

Ämnen

Taggar


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11
anna liljeberg

anna liljeberg

Presskontakt Kommunikatör Sverige 0706673406

Relaterat material

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige