Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

En hormonstinn afton – vårseminarium 27:e april i Stockholm

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2017 15:24 CEST

Hur är det egentligen med östrogenbehandlingar, är det farligt att äta p-piller och vad finns det för hjälp att få när hormonerna dansar hambo i vår kropp?

Över 800 000 kvinnor i landet lider av inkontinens och kvinnliga hormonförändringar är inget vi kommer ifrån. Kom och lyssna på två av landets främsta specialister, Britt-Marie Landgren, professor gynekologi och obstetrik samt Aino Fianu Jonasson, docent gynekologi om deras kunskap och fakta kring hur kroppen påverkas i övergångsåldern och vad det finns för hjälp att få.

Fiskolja – hjälper det och vad bör man tänka på när det kommer till TBE och vaccination? Per Hartman, kvalitetschef Orkla Care, är rätt man för utredandet kring fiskoljans vara eller icke vara och Malin Stamm och Cajsa Hasselbring från Pfizer ger oss svaren vi vill ha kring vaccination. Det finns även en vaccinatör på plats om man vill påbörja, eller fylla på, sitt försvar mot TBE.

Att ögonens är hjärtats spegel vet vi men hur gör vi för att få så pigga ögon som möjligt? Medilens VD Kent Maack vet mer om detta och kvällen avslutas med vacker vårsång av Arja Saijonmaa.

Gå in och läs mera om kvällen samt anmäl er på 1.6miljonerklubben.com

http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2238

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.