Gå direkt till innehåll
Hälsodagen - en familjefest den 23 september på Gärdet i Stockholm
Hälsodagen - en familjefest den 23 september på Gärdet i Stockholm

Pressmeddelande -

FAMILJEFEST MED BAMSE OCH FAMILJEYOGA

Den 23 september arrangeras den årliga Hälsodagen för hela familjen på Gärdet. En dag när alla får träffa Bamse, prova på gympa, se Skansens ormar och spindlar, träffa Cirkus Cirkör och njuta av underhållning från scenen. Förra året slog vi rekord i familjeyoga med 800 deltagare. I år vill vi bli ännu bättre. Hälsodagen är en familjefest för hela familjen och gratis för alla.

Det blir en festival där alla barn får träffa Bamse, Skansen-Akvariets ormar och spindlar. Det blir bland annat  gympa med Friskis & Svettis, gympalegenden Susan Lanefelt uppträder från scen och vi bjuder på artistunderhållning. Dessutom sätter vi rekord i familjeyoga med hälsoinspiratören Annette Lefterow.

Hälsodagen är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj som uppmuntrar till bättre hälsa, välbefinnande samt vikten av att komma ut i naturen.

Hälsodagen bjuder på många hälsoinspiratörer och artister, exempelvis Friskis & Svettis, Cirkus Cirkörs cirkusdirektör Tilde Björfors, gympalegenden Susan Lanefelt, programledaren Annika Jankell, operasångerskan Charlotta Huldt, 1,6 miljonerklubbens ordförande Alexandra Charles von Hofsten och medicinska experter som kan svara på frågor om familjens hälsa.

Program

Konferencier: Annika Jankell

Dag 23 september 2018

Tid:kl 11-16

Plats,Gärdet, Djurgården, mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Muséet i Stockholm. 

Ämnen

Regioner


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11