Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hälsodagen i Malmö

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2015 09:46 CEST

Årets Hälsodag för alla!

Den 20 sep är det full fart på Bulltofta motionscenter då vi har vår årliga Hälsodag!

En rikstäckande kampanj för att inspirera till en god hälsa genom motion, nyttig mat och kunskap.

Konferenciär är Christina Nilsson, ambassadör för 2,6 miljonerklubben och mini föreläsningar med Johanna Lind Clausen, f.d Fröken Sverige som ger tips om hur vi kan behålla vår skönhet, Thom Dahlberg, kiropraktor som berättar om hur träning och hälsa förebygger benskörhet och Charlotte Almö, från Pilates for life förklarar hur rätt hållning får dig att må bättre.

Det blir också prova-på aktiviteter som Chakra Balance Dance, utegym och discgolf. En minimässa finns med utställare inom hälsa, kropp och friskvård.

Datum: Söndagen den 20 sep

Tid: 11.00-15:00

Plats: Bulltofta motionscenter, Cederströmsgatan 6, Malmö

Kontakt:

Linda Lindberg kommunikatör, linda@1.6miljonerklubben.com 08-122 112 25

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.