Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hälsodagen i Ystad

Pressmeddelande   •   Sep 25, 2015 14:20 CEST

Hälsodagen är en rikstäckande kampanj som 1,6&2,6miljonerklubben ordnar för att inspirera fler till en god hälsa. Den pågår mellan september till oktober i 10 orter runt om i landet.

Den 4 okt är det dags för Hälsodagen i Ystad! En inspirerande dag Lite mer festvåning.

Konferenciär under dagen är Johanna Lind Clausen, f.d fröken Sverige och Cecilia Grave, 2,6 miljonerklubbens ambassadör.

Annette Lefterow, hälsoprofil, inspirerar och guidar besökarna inom wellness och sin hälsofilosofi med yoga, meditation, träning, mat m.m. och sedan blir det underhållning av skönsjungande Pearl Jarl som deltagit i både Melodifestivalen och sikta mot stjärnorna. 

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.