Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hjälp! Hur får man livet att gå ihop?

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 17:12 CEST

Ett vackert hem, en trimmad kropp, en strålande karriär, en lycklig familj! I boken Livspusslet med bokrelease den 2 oktober berättar 17 välkända kvinnor från pusselgenerationen öppenhjärtligt och med hög igenkänningsfaktor om livet och hur man får ihop det.

Boken Livspusslet innehåller svarta skildringar, som till exempel när Camilla Läckberg berättar om sin tid på Handels i Göteborg och hur hon så länge lånat av sig själv mentalt och prestationsmässigt. Jill Taube beskriver sitt knakande livspussel så här:

- Bitarna såg absurda ut och jag kunde inte längre hålla ihop mig själv eller min tillvaro. Sömnen var som bingospel, ibland ropades mina brickor ut… Men ännu oftare ett snurrande mellan svettfuktiga lakan och panik över klockans väldiga framfart.

Hitta stoppknappen!
Kan man någonsin få kontroll över ett liv som faktiskt bara innehåller 24 timmar per dygn? Det är den stora frågan. Men det går att hitta stoppknappen innan det är för sent. En som gjorde det är Katerina Janouch:

- Hjärtat sa nämligen ifrån. Och jag fick en liten föraning om hur det kan kännas när allt plötsligt rasar. Kanske kan min berättelse rädda livet på dig? Ifall du är lika vild som jag, ifall du ”vägrar lyssna på kroppen”. För det handlar om det viktigaste organ vi har.

Välkommen på bokrelease tisdagen den 2 oktober kl. 16-17.30!
Plats: Summit, Grev Turegatan 30
OSA 25 september till ranna@1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.