Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Hjärtgåing

Pressmeddelande   •   Sep 01, 2009 10:37 CEST

Den 6 september är det dags för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga Hjärtgåing i Stockholm, ett evenemang till förmån för kvinnohjärtat. I Stockholm ses vi kl 12 på Djurgården vid Sjöhistoriska museet och har uppvärmning med Susan Lanefelt till härlig musik.

1,6 & 2,6 miljonerklubben startades av Alexandra Charles och klubben arbetar för att förbättra kvinnors hälsa. Hjärtgåingen är bara ett av klubbens sätt att positivt påverka kvinnors hälsa.
- Hjärtgåingen är en aktivitet vi genomför i 15 städer för alla kvinnor, flickor, i alla åldrar över hela landet. Det blir en härlig folkfest. Kom Dit! Ta med alla i familjen, väninnor och arbetskamrater och ha en kul och nyttig stund tillsammans. Njut av sensommaren, säger Alexandra Charles
Hjärtgåingen har inget vinstsyfte utan överskottet går oavkortat till Centrum för genusmedicin på Karolinska Institutet. Förutom en aktiv dag bjuds det på frukt, dryck, underhållning och överraskningar. Välkomna!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.