Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Inspirationskväll i Luleå med Alexandra Charles och Carl-Jan Granqvist

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2012 15:45 CEST

Alexandra Charles och Carl-Jan Granqvist bjuder in till en kunskapsfylld och inspirationsrik kväll i Luleå, den 4 oktober kl. 17!  

Kvällen handlar om osteoporos ur både läkare och patients perspektiv, hur vi kan hantera vår vardagliga stress och avslutas med tips på goda viner till fredagsmyset.

Torsdagen den 4 oktober kl. 17-20.30
Plats: Landstingshuset, Sessionssalen, Robertsviksgatan 7, Luleå


Medverkande:
Alexandra Charles, ordförande 1,6 miljonerklubben
Carl-Jan Granqvist, entreprenör och välkänd profil inom mat och dryck
Anita Sandström, leg. sjuksköterska, ordförande i Länsföreningen osteoporotiker i Norrbotten samt ledamot i riksföreningens styrelse ROP
Mattias Lorenzon, docent, specialistläkare, ordförande i Svenska Osteoporossällskapet
Anna-Karin Lindqvist, sjukgymnast och f d elitidrottare

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.