Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

INTEGRATION OCH MODIGA KVINNOR

Pressmeddelande   •   Nov 14, 2017 12:57 CET

Andrea Antunovic arbetar som jurist, men även som life-coach.

För två år sedan slutade producenten Helena Stjernström på SVT och startade ett bokförlag. I hennes bok ”Stygga flickor kommer till himmelen” skriver hon om divan och städerskan som möts och hittar många gemensamma nämnare i sina liv. Båda har varit drabbade av fula lögner och bedrägerier. Helena Stjernström skriver om vikten av att inte underskatta sig själv och att inte vara rädd. De hittar gemensamt modet att gå sin egen väg.

Andrea Antunovic kom till Sverige som tonåring. Hennes integrationsprocess var känslomässigt väldigt turbulent. Idag arbetar hon som jurist med migrationsfrågor.

VÄLKOMMEN!

PROGRAM

Dag: 28 november kl 17.45-21.00

Plats: Wijkanders Restaurang, Göteborg

18:30 Åsa Lövgren Janson, 1.6 miljonerklubbens ambassadör hälsar välkommen.

19:00 Våga gå din egen väg! Helena Stjernström

19:45 Integration – en känslomässig och turbulent process. Andrea Antunovic20:15 Julinspirerad modevisning

Välkommen till ett spännande seminarium med många tankeväckande tips!

För mer information och/eller beställning av bilder, kontakta: Inger Söderholm, 1,6 miljonerklubben, tel 0709-969599 eller inger@1.6miljonerklubben.com

www.1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.