Gå direkt till innehåll
Andrea Antunovic arbetar som jurist, men även som life-coach.
Andrea Antunovic arbetar som jurist, men även som life-coach.

Pressmeddelande -

INTEGRATION OCH MODIGA KVINNOR

För två år sedan slutade producenten Helena Stjernström på SVT och startade ett bokförlag. I hennes bok ”Stygga flickor kommer till himmelen” skriver hon om divan och städerskan som möts och hittar många gemensamma nämnare i sina liv. Båda har varit drabbade av fula lögner och bedrägerier. Helena Stjernström skriver om vikten av att inte underskatta sig själv och att inte vara rädd. De hittar gemensamt modet att gå sin egen väg.

Andrea Antunovic kom till Sverige som tonåring. Hennes integrationsprocess var känslomässigt väldigt turbulent. Idag arbetar hon som jurist med migrationsfrågor.

VÄLKOMMEN!

PROGRAM

Dag: 28 november kl 17.45-21.00

Plats: Wijkanders Restaurang, Göteborg

18:30 Åsa Lövgren Janson, 1.6 miljonerklubbens ambassadör hälsar välkommen.

19:00 Våga gå din egen väg! Helena Stjernström

19:45 Integration – en känslomässig och turbulent process. Andrea Antunovic20:15 Julinspirerad modevisning

Välkommen till ett spännande seminarium med många tankeväckande tips!

För mer information och/eller beställning av bilder, kontakta: Inger Söderholm, 1,6 miljonerklubben, tel 0709-969599 eller inger@1.6miljonerklubben.com

www.1.6miljonerklubben.com

Ämnen

Taggar


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11

Relaterat material

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige