Gå direkt till innehåll
Den årliga hjärtgolfen pågår den 19 maj - 11 augusti runtom i landet.
Den årliga hjärtgolfen pågår den 19 maj - 11 augusti runtom i landet.

Pressmeddelande -

Karlstad slår ett slag för kvinnohjärtat och Hjärtgolfen


På lördag, den 19 maj, spelas årets premiär av Hjärtgolfen på Bryngfjordens Golfklubb i Karlstad. Hjärtgolfen är en årlig golftävling för tjejer och kvinnor, som slår ett slag för hjärtat.

Hjärtgolfen spelas i år på tio banor runtom i Sverige. Premiären är på Bryngfjordens Golfklubb i Karlstad. Spelformen är en partävling där 1:an och 2:an går vidare till slutfinal på Hooks Herrgård den 19 augusti.

I september får vinnarna i Hjärtgolfens final en resa till Mallorca och spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament 2018. Finalpriset innebär resa, boende och startavgift till hela tävlingen under tre dagar.

Hjärtgolfen är bra för den egna hälsan och bidrar samtidigt till forskningen på kvinnors hälsa. Genom green-fee avgiften skänker alla deltagare pengar till forskningen på kvinnohjärtat. Förra året deltog totalt cirka 900 personer i Hjärtgolfen runtom i landet och insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa samlade in 75 000 kronor till forskningen på kvinnohjärtat.

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa i samarbete med 1,6 & 2,6 miljonerklubben

För mer information kontakta Inger Söderholm, inger@1.6miljonerklubben,
Annika Norén, annika.noren@malarogk.se eller Irene Eliasson, kontaktkvinna för 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Karlstad, irene.eliasson1@gmail.com

Mer information finns på http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2376

Ämnen

Taggar

Regioner


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11