Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Kvällens rosa webinar handlar om bröstcancer

Pressmeddelande   •   Okt 22, 2020 11:42 CEST

Kvällens rosa webinar handlar om bröstcancer

Hur rädd ska man egentligen vara och hjälper träning?

Oktober är den rosa månaden, då man vill uppmärksamma och samla in finansiellt stöd till forskning, sprida kunskap om cancer och bedriva påverkansarbete. Den 22 oktober bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett nytt intressant och viktigt webinar om bröstcancer.

Träffa Svetlana Bajalica Lagercrantz, Överläkare i onkologi och klinisk genetik och Docent vid Karolinska och Yvonne Wengström, Onkologisjuksköterska och Professor vid Karolinska som samtalar och upplyser i ämnet bröstcancer. Alexandra Charles von Hofsten leder kvällens samtal.

Webinarproducent Annette Lefterow

Media bokar sin plats direkt här  

När: 22 oktober, kl 18.30
Plats: Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris: Kostnadsfritt för media
Övrigt: Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.