Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Livspusslet: hur gör man? – Seminarium om nya antologin under Bokmässan i Göteborg

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2012 14:16 CEST

Zinat Pirzadeh, Mari Jungstedt, Jill Taube, Camilla Läckberg, Paula Ternström och Alexandra Charles är några av författarna bakom Livspusslet. Under Bokmässan deltar de vid ett seminarium för att prata om den s.k. pusselgenerationen.

Vad är det som driver pusselgenerationen? Varför säger vi ja när vi egentligen vill säga nej? Vems prioriteringar är det som gäller? Och vad är det vi offrar i jakten på det perfekta livet?

Boken Livspusslet innehåller svarta skildringar, som till exempel när Camilla Läckberg berättar om sin tid på Handels i Göteborg och hur hon så länge lånat av sig själv mentalt och prestationsmässigt.

Kan man någonsin få kontroll över ett liv som faktiskt bara innehåller 24 timmar per dygn? Det är den stora frågan.


Välkommen på bokseminarium den 30 september kl. 12.00, på mässområdet. Mer info i 1,6 miljonerklubbens monter: B03:70.

Även frukostseminarium den 28 september kl. 8-10 på Hotell Eggers, Drottningstorget med Jill Taube, Alexandra Zazzi och Alexandra Charles.  

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.