Gå direkt till innehåll
Skriv något vackert om kärlek och vinn en vigsel
Skriv något vackert om kärlek och vinn en vigsel

Pressmeddelande -

Love is in the air! Vigsel på Oscarsteaterns stora scen för giftassugna par.

Under kampanjen Woman in Red kan alla giftassugna par delta i en tävling där vinnaren/vinnarna (par) kommer att vigas med sin hjärtans kär i en romantisk vigselceremoni på Oscarsteaterns stora scen i Stockholm den 12 mars.

För att delta i tävlingen ska man skriva något vackert om kärlek (max 500 nerslag). En jury med bland annat Björn Ranelid väljer ut det vinnande bidraget. Det vinnande paret har vigs den 12 mars av Bonnie Bernström på Oscarsteaterns stora scen. Woman in Red bjuder även på en stor bröllopstårta, bröllopsnatt på Görvälns Slotts boutiquehotell,  en gourmetmiddag för två personer i restaurang Galleriet och en lyxig frukost. 

Juryn består av Björn Ranelid, Alexandra Charles von Hofsten och Charlotta Huldt.

Vigselförrättare är Bonnie Bernström (Författare, riksdagsledamot och tidigare V ordförande i UN Women nk Sverige).

För mer information och/eller beställning av bilder kontakta: Inger Söderholm, tel 0709-969599 eller inger@1.6miljonerklubben.com.Se även www.1.6miljonerklubben.com

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige