Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Närmare 1 miljon svenskar har astma

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2015 08:17 CEST

Närmare 1 miljon svenskar har astma

Andreas Heddini, med. Dr, epidemiolog och specialist på luftvägarnas sjukdomar förklarar problematiken kring folksjukdomarna astma och KOL, vid vårt seminarium den 27 april.

Det finns även hjälp för astmatiker genom en ny app som GSK presenterar.

Hur kan man bromsa åldrandet med hjälp av styrketräning och rätt mat, Tommy Cederholm, överläkare och professor i klinisk nutrition berättar.

Kan man förlora någon som redan finns? Ann Allan, författare och ambassadör för Alzheimerfonden skildrar sin mammas demens.

Stefan Arver, docent endokrinologi, talar om lust och funktion mitt i livet.

Liv Dalsgaard, farmaceut och utvecklingschef berättar om nyponprodukter och hur det kan hjälpa till att hålla lederna rörliga.

När: Måndagen den 27 april

Tid: Kl 17:00- 21:00

Var: Summit, Grev Turegatan 30, Stockholm

Information och anmälan: kontakta Linda Lindberg

linda@1.6miljonerklubben.com eller ring 08-122 112 25

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.