Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

NORRBOTTNINGAR SLÅR ETT SLAG FÖR HJÄRTGOLFEN

Pressmeddelande   •   Jun 19, 2019 09:32 CEST

Den 30 juni spelas Hjärtgolfen på Bodens GK. En golftävling för tjejer och kvinnor där alla som deltar skänker pengar till kvinnors hälsa.

Den 30 juni spelas den årliga Hjärtgolfen på Bodens GK i Boden. Hjärtgolfen är en rikstäckande golftävling för tjejer och kvinnor där det både spelas för den egna hälsan och andras. Alla som deltar är med och skänker pengar via startavgiften till forskning på kvinnors hälsa. I år spelas Hjärtgolfen på 14 golfbanor runtom i landet inkl finalspel på Ekerum GK den 18 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Santa Ponsa, Mallorca och spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament.

Hjärtgolfen är en folkfest för alla tjejer och kvinnor i landet. En golftävling med mycket glädje och allvar, där startavgiften går till en god sak. Hjärtgolfen arrangeras av 1,6 & 2,6 miljonerklubben och är en partävling för kvinnor. Paren som placerar sig 1:a och 2:a går till finalspel på Ekerum GK på Öland den 18 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Santa Ponsa, Mallorca, den 4-8 september, och spela i Prinsessan Birgittas tävling, Golf Tournament.


Hjärtgolfens startavgift går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som samlar in pengar till livsviktig medicinsk forskning på kvinnors hälsa.

Hjärtgolfen 2019Bryngfjordens GK 11 maj www.bryngfjorden.com
Läckö GK19 maj
www.lackogk.seMälarö GK Skytteholm 26 maj www.malarogk.sePGA National 8 juni www.pgaswedennational.seVetlanda GK 15 juni www.vetlandagk.comKöpings GK 16 juni www.kopingsgk.nuSaxå GK 29 juni www.saxagk.seBodens GK 30 juni www.bodensgk.seLundsbrunn GK 30 jun iwww.lundsbrunngk.comVisby GK* 5 juli www.visbygk.comÖijared GK 3 aug www.oijared.seMälarbadens GK 3 aug www.malarbadensgk.seKårsta GK 4 aug www.karstagk.se

*ej med till finalspel/spelas som Mix.
FINAL på Ekerum GK på Öland 18 aug.

All information om varje tävling hittar ni på respektive klubbs hemsida under våren.
Anmälan sker på MinGolf, hcp gräns 36,0 och ETH (exakt tävlingshcp) gäller.

För mer information kontakta Inger Söderholm, inger@1.6miljonerklubben.com

eller http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=2505

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.