Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

PRESSINBJUDAN – Seminarium: Hjärtat och graviditet, sorgbearbetning, mindfulness och yoga

Pressmeddelande   •   Jan 18, 2016 13:32 CET

Tid: Tisdagen den 2 februari kl. 18.00 – 21.00
Plats: Gran Hotel, Hovrättstorget, Jönköping

1,6 miljonerklubben bjuder in till vårens seminarium i Jönköping med spännande föreläsningar, ett smakprov på yoga och massor av inspiration. Vi möter bland andra en av våra stipendiater, Kristina Kernell, specialistläkare vid kvinnokliniken på Linköpings Universitetssjukhus, som berättar som graviditetens påverkan på kvinnohjärtat. Vi får också lyssna till författaren Elisabeth Wahlin som hjälper oss att finna inspiration och motivation i livet.

Ur programmet:

Hjärtat och graviditet
Kristina Kernell, specialistläkare vid kvinnokliniken, Linköpings Universitetssjukhus är en av våra ”Woman in Red”- stipendiater. Kristina delar med sig av sin forskning angående hur graviditet påverkar kvinnors hjärtan.

Sorgbearbetning -vad är det?
Gunnar Esping , yogalärare, Jönköping Yoga Academy, levde i ett lyckligt förhållande tills cancer gjorde att han förlorade kvinnan i sitt liv. Det tog Gunnar lång tid att ta sig igenom sorgen. Vi får höra om hans resa tillbaks till ett gott liv.

Yoga- träning eller meditation eller bägge delarna?
Gunnar Esping hjälper oss att slappna av i kroppen, knoppen och andningen sittande på stolar.

100% inspiration – om mod, vägval, glädje och drömmar
Elisabeth Wahlin, inspiratör, författare, uppskattad föreläsare, ger dig strategier och verktyg som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra.


Anmälan och mer information:

Emma Emanuelsson
Kommunikatör, 1,6miljonerklubben
072-383 58 59 emma@1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument