Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

PRESSINBJUDAN – Seminarium: Om stress som kvinnosjukdom, hormonerna som styr oss och mod

Pressmeddelande   •   Jan 18, 2016 15:32 CET

Tid: Onsdagen den 27 januari kl. 17.30 – 21.00
Plats: Varbergs Stadshotell, Kungsgatan 24-26, Varberg

1,6 miljonerklubben bjuder in till vårens seminarium i Varberg med spännande föreläsningar och massor av inspiration. Vi möter bland andra Peter Währborg som talar omdet högaktuella ämnet stressrelaterad ohälsa ur ett kvinnoperspektiv. Vi får också lyssna till författaren Elisabeth Wahlin som hjälper oss att finna inspiration och motivation i livet.

Ur programmet:

Stress och den nya ohälsan i ett kvinnoperspektiv
Peter Währborg
, docent i kardiologi, psykolog, psykoterapeut, professor i beteendemedicin, f.d. chef vid Institutet för stressmedicin i Göteborg.

Vad tål våra hjärnor? Om hormonerna bakom våra känslor
Lars Häggström
, psykiater, specialist i allmänpsykiatri, f.d. chef för Södra Hallands psykiatrivård.

100% inspiration – om mod, vägval, glädje och drömmar
Elisabeth Wahlin, inspiratör, författare, uppskattad föreläsare, ger dig strategier och verktyg som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra.

Anmälan och mer information:

Emma Emanuelsson
Kommunikatör, 1,6miljonerklubben
072-383 58 59
emma@1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.