Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Release av boken Livspusslet i morgon

Pressmeddelande   •   Okt 01, 2012 14:42 CEST

Imorgon, tisdag den 2 oktober, presenteras boken Livspusslet - hur gör man? En aktuell bok där Camilla Läckberg, Katerina Janouch, Annika Jankell, Monika Ahlberg, Zinat Pirzadeh och 12 andra välkända och framgångsrika kvinnor från pusselgenerationen talar om livet och hur man får ihop det.

Välkommen på bokrelease imorgon, tisdag den 2 oktober kl. 16-17.30!

Plats: Summit, Grev Turegatan 30
OSA till Jenny@1.6miljonerklubben.com 

Om Livspusslet - hur gör man?
Vad är det som driver pusselgenerationen? Varför säger vi ja när vi egentligen vill säga nej? Dagens kvinnor är fantastiska, duktiga, välutbildade och kan så mycket. De går långt i sina yrken genom sitt hårda jobb. Tappar de något på vägen? I boken delar 17 välkända kvinnor med sig av sina livserfarenheter. De berättar hur de lyckas med konsten att placera alla pusselbitar så rätt att dygnets 24 timmar räcker till.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.