Gå direkt till innehåll
Maria Wells berättar om livet, musiken, äktenskapet och passionen i nya livsstilspodden Charles & Zazzi
Maria Wells berättar om livet, musiken, äktenskapet och passionen i nya livsstilspodden Charles & Zazzi

Pressmeddelande -

Sångerskan och artisten Maria Wells gästar nya livsstilspodden med Alexandra Charles och Alexandra Zazzi

Den 30 juni släpps det tredje avsnittet av den nya livsstilspodden Charles & Zazzi. Sommargästen är sångerskan och artisten Maria Wells, känd från bl.a. sånggruppen Vocalettes som turnerat under många år med Robert Wells och ”Rhapsody In Rock”. Hon har även skrivit ett flertal böcker.

Andra gäster i sommarsäsongen är deckardrottningen Camilla Läckberg och livsstilsprofessor Mai-Lis Hellenius. Det blir dubbelt upp Alexandra med samtal kring livet, karriären, kärleken, maten och konsten att uppnå hälsa på vägen. En balanserande podcast som passar bra att lyssna på i vardagen, på promenaden eller på gräsmattan i sommar.

Podden fortsätter i höst med nya gäster, bl.a. Lill Lindfors, Shirley Clamp, Camilla Lundberg, Helena Kopp Kallner och Kerstin Brismar.

Podden finns bl.a. på Spotify.

Lyssna på dagens avsnitt här

Ämnen


Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Presskontakt

Alexandra Charles von Hofsten

Alexandra Charles von Hofsten

Presskontakt Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben 0708-28 09 11
anna liljeberg

anna liljeberg

Presskontakt Kommunikatör Sverige 0706673406

för kvinnors hälsa

Vi vill att alla kvinnor, oavsett ålder, ska ha bästa möjliga livskvalitet och bästa tänkbara hälsa livet ut.

Vi tror på lika villkor och respekt för olika människor som förutsättning för ett bra liv. Detta är inte självklart. Därför grundade vi 1,6 miljonerklubben, år 1998 en ideell förening för kvinnors hälsa där siffran 1,6 miljoner står för det antal kvinnor över 45 års ålder som då fanns i Sverige.

Idag förbigås kvinnor i alltför många sammanhang. Mannen är till exempel norm i den medicinska forskningen. Detta trots att vi i dag vet att det inte bara finns biologiska utan också fysiologiska och farmakologiska skillnader mellan könen. Det här är ett exempel på ett av våra kärnområden, där vi vill förbättra situationen för kvinnor.

Vi vill även förbättra andra situationer med koppling till kvinnors välbefinnande och hälsa, som till exempel att sprida kunskap om hjärt- och kärlsjukdom som idag är främsta dödsorsaken bland kvinnor. På samma sätt vill vi förmedla kunskap om stress och utbrändhet, kost- och motion, hjärnforskning, ekonomi och jämställdhet.

Att förbättra kvinnors situation i livet och status i samhället är både vår hjärtefråga och den drivkraft som har gjort 1,6 miljonerklubben till en av landets största kvinnoföreningar.

1,6 & 2,6 miljonerklubben
Grev Turegatan 27, 2 tr
114 38 Stockholm
Sverige