Pressmaterial från Mynewsdesk

Följ 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Succen fortsätter!

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2015 13:24 CEST

Bianca och Leones Lyckopodd fortsätter! Nu kommer fjärde säsongen av Lyckopodden med Bianca och Leone. Nya intressanta gäster och experter, spännande ämnen som ger upphov till både skratt och förfäran.

Gästerna den här säsongen är bl. a Helena Bergström, Kakan Hermansson, Jens Lapidus och Annika Östberg, programmen kommer handla om sexuella trakasserier, att bli äldre, pojkvännen, att nå sina drömmar, hygien, prostitution och många andra spännande ämnen.

1,6&2,6miljonerklubbens samarbetspartner och sponsor till podden är Philips och kommer i ett avsnitt berätta om hur munhygien hör ihop med hjärthälsan med hjälp av professorn Birgitta Söder.

Om Lyckopodden
Våren 2014 lanserade 1,6 & 2,6 miljonerklubben sin podcast ”Bianca och Leones Lyckopodd” och det blev en succé med 100 000 lyssnare redan första säsongen. Det varit sommaruppehåll men nu kommer nya avsnitt med nya gäster som programledarna Leone Milton och Bianca Meyer möter varje vecka för att diskutera kvinnors hälsa och välmående.

– Vi vill göra en podd som på ett varmt sätt tar sig an problemen och utmaningarna med att vara kvinna idag och som varvar lättsamhet och skratt med allvar och kunskap, säger programledarna Leone Milton och Bianca Meyer som båda är ambassadörer för 2,6 miljonerklubben som riktar sig till kvinnor upp till 45 år.

Nya avsnitt varje fredag

Podcasten sänds varje onsdag under kommande tio veckor. Man når sändningen via 2,6miljonerklubben.com och Itunes.

Podcasten är ett samarbete mellan 2,6 miljonerklubben och Philips.

Här hittar du podden: 2.6miljonerklubben/Lyckopodden

Kontakt: Linda Lindberg, kommunikatör, linda@1.6miljonerklubben.com 08-122 112 25

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.